Brommobiel

Wij zorgen er voor dat u veilig op weg kunt met uw brommobiel

Zo helpen wij u met uw brommobielcertificaat

Bent u in het bezit van een rijbewijs, maar heeft u al jaren niet achter het stuur gezeten, dan verzorgen wij ook speciale rijvaardigheidstrainingen voor u.
Deze training is er op gericht de theoretisch en praktische kennis weer op peil te brengen en uw voertuigbeheersing en verkeersinzicht weer te optimaliseren.

Als u een brommobiel aangeschaft hebt wordt u deelnemer aan het gemotoriseerde verkeer. Om nu de veiligheid te waarborgen van brommobiel gebruikers, hebben de importeurs besloten een aantal lessen te verstrekken bij de aankoop van een nieuw voertuig( Na 2010 is dit vaak gewizigd). Tijdens deze lessen wordt de basis kennis van de theorie getoetst en zonodig bijgespijkerd. Tevens wordt er praktijkles gegeven en worden de voertuigbeheersing, bijzondere verrichtingen en het verkeersinzicht getest en waar nodig verbeterd.

Aan het eind van deze lessen beoordeeld de instructeur of u voldoet aan de eisen. Is dit het geval dan wordt er een certificaat uitgereikt waarmee u een aantrekkelijke korting krijgt op de verzekeringspremie, immer ook de verzekering is er bij gebaat als u veilig deelneemt aan het verkeer. Onze verkeersschool verzorgt ook deze lessen.

De duur van de lessen is 60 minuten en worden gegeven in uw eigen brommobiel. De kosten van de eerste 4 lessen zijn meestal nihil, deze worden betaald door de importeur. Heeft u meer dan 4 lessen nodig voor uw certificering, dan zijn de kosten voor eigen rekening.

Maak een afspraak