Camper

Met onze campertraining kan je veilig op vakantie

NKC Rijvaardigheidstraining voor camperaars

Ben jij NKC-lid en wil je jouw camperrijvaardigheid verbeteren? Doe dan mee aan deze speciale training die ontwikkeld is door de NKC en de BOVAG. Verbeter op één dag alle essentiële technieken en ga daarna met nog meer zelfvertrouwen met jouw camper de weg op.

Tijdens deze speciaal voor de camperaar ontwikkelde training leer je veertien handelingen en komen diverse tests aan de orde. Denk bijvoorbeeld aan:

• Inparkeren, obstakels ontwijken, breedte en hoogte inschatten voor takken en bruggen, werking technologie (sensoren)
• Ogen- , reactie én verkeerstest
• Tips voor schadepreventie, bijvoorbeeld het voorkomen van hagelschade

De enige training die 100% op de camperaar gericht is!

Kosten (terugverdienen)
Deze zeer complete training kost € 314,- per camper. Een bedrag dat je bovendien kunt terugverdienen. Want slaag je voor de training, dan krijg je de gehele looptijd dat je bij NKC verzekerd bent 10% korting op de premie van je NKC camperverzekering.  Je hebt recht op de korting als je als geregistreerde (bij NKC) regelmatige bestuurder de rijvaardigheidstraining volgt, de bestuurder bent tijdens de training en de training met succes gevolgd hebt.

Reserveer snel je plek!

Over de NKC

De NKC is hét consumenten platform voor de (Europese) camperliefhebber! Zij informeert en inspireert hen en brengt hen met elkaar in contact. Daartoe (ver)bindt de NKC-camperliefhebbers aan zich op een bij die liefhebber passende wijze. Leden/camperaars koesteren en ontzorgen alsmede de (Europese) aanhang verbreden met nieuwe doelgroepen. Op deze manier speelt de NKC in op de vele veranderingen horend bij het huidig tijdsgewricht en behoeften die (jongere) generaties stellen aan de diversiteit en professionaliteit van een moderne consumentenvereniging. Zie https://www.nkc.nl/ voor meer informatie